Yavuz KUŞDEMİR/UŞAK, () - UŞAK'ta 7 Haziran'da kaybettiği oyların fazlasını alarak yeniden 2 milletvekili çıkaran AK Partililer, Uşak Belediyesi'nin önünde kutlama yaptı. Uşak Belediyesi önüne ellerinde Türk bayrağı ve parti bayrakları ile toplanan çok sayıda AK Partili, meşalelerle kutlama yaptı. Platformda halkı selamlayan AK Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç, AK Partili Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş ve parti yöneticileri Uşaklı seçmenlere teşekkür etti.
AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, "Gecemizi gündüzümüze katarak memleketimize hizmet getirdik. AK Parti'ye yalnızca millet rota çizecek dedik, gece gündüz çalışmaya hazırız. Bugün manşetlerle iktidar olmaya çalışanlara hak ettiği dersi millet sandıklarda verdi. Artık onlara hak ettiği dersi de inşallah bu millet verecek. Ülkemiz üzerine çok oyunlar kuruldu, içimiz çok acıdı. Bu ülkeye çok acılar çektirdiler. Bu ülkeye bir daha acılar yaşatmamak ve çektirmemek adına üzerimizde daha büyük sorumluluklar var. Bu sorumluluğun bilinci ile hareket edeceğiz. Bundan sonra Uşak'ı ve memleketimizi hep birlikte ayağa kaldıracağız" dedi.
2002 yılında AK Parti'den 22'nci dönem milletvekili olan, 8 yıl sonra yeniden aday olarak AK Parti milletvekili seçilen doktor Alim Tunç ise, bayrağın düştüğü yerden kalktığını belirtti. Tunç şöyle devam etti:
"Teşkilatımızın tüm kademelerine ve seçmenlerimize teşekkür ediyorum. 2002 yılında çıktığım Uşak'ın ilk milletvekili olma şerefine nail olduğum bu yolda, bugün aynı heyecanla, daha tecrübeli olarak Uşak'ın her noktasına mührümüzü vuracağız."

FOTOĞRAFLI