Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin 12 Şubat etkinlikleri kapsamında düzenlenen, “Bebek Emekleme Yarışması” renkli ve eğlenceli görüntülere sahne oldu.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği yarışmaya Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi ev sahipliği yaptı.
ASIL HEYECANI ANNELER YAŞADI
Emekleme yarışması öncesinde ve yarışma sırasında asıl heyecanı, bebeklerden çok anneleri yaşadı. Anneler, yarışma öncesi Piazza AVM’de yarışma için hazırlanan özel parkurda çocuklarına ısınma turları attırdı. Emekleme antrenmanları yaptıran anneler, çocuklarını böylece yarışmaya daha iyi hazırlamaya çalıştı.
Annelerden bazıları, bebeklerinin daha iyi emeklemesini sağlamak için ilginç yöntemler kullandı. Kimi anne, bebeğinin en sevdiği oyuncağını çocuğunun önünde ilerleterek daha hızlı emeklemesine çalışırken, kimisi de bebeğinin sevdiği bir yiyeceği elinde tutarak çocuğunun karşısına geçti.
HEDİYE ÇEKLERİ VERİLDİ
Hem bebeklerin, hem annelerinin, hem de bu ilginç yarışmayı izleyen Piazza AVM ziyaretçilerinin çok eğlendiği yarışmanın ilk üç derecesine giren bebeklerin anneleri Joker Toys hediye çekleriyle ödüllendirildi. Emekleme yarışmasının birincisine 200 TL, ikincisine 150 TL, üçüncüsüne ise 100 TL’lik hediye çekleri verildi.