Muğla’nın Dalaman ilçesinde iki cadde Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenecek
Muğla’nın Dalaman ilçesinde Dalaman Belediyesi’nin sorumluluğundayken Büyükşehir Yasası ile kontrolü Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne geçen Dalaman’da trafiğin en yoğun yaşandığı Atatürk ve Seyfettin İnce Caddesi’nin yolları yapılıyor.
Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden verilen bilgiye göre Dalaman’ın ana caddesi olarak bilinen Atatürk ve Seyfettin İnce Caddesi’nde yolların bozuk olan alanları ile ilgili ihale yapıldı. Yapılan ihalenin ardından kısa zaman içerisinde her iki caddenin de bozuk olan alanlarının düzeltilmesi yapılacak.
Muğla Büyükşehir Belediyesi yetkilileri yollarda bozuk alanların Dalaman’a yakışır bir şekilde yapılacağını ifade etti.
Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz ise; "Atatürk Caddesi ve Seyfettin İnce Caddesi Büyükşehir Yasası ile Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne geçti. Yaptığımız girişimler sonucunda kısa süre içerisinde Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden bu caddelerin yollarının yapılacağı sözünü aldık. Ama yollar yapılana kadar bozuk olan alanların düzeltilmesi için Büyükşehir Belediyesi tarafından ihalesi yapıldı. Kısa süre sonra bu yolların tamiratı yapılacak. Ardından Dalaman’a yakışır bir şekilde baştan aşağı yolların yeniden yapılması sağlanacak" dedi.