Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe genelinde devam eden yol ve kaldırım çalışmaları ile daha düzgün bir görünüm elde edilirken kullanımı da kolaylaştırılıyor.
Bozüyük Belediyesi ekiplerince ilçe genelinde ihtiyaç görülen bölgelerde kaldırım, bordür ve asfalt yollarda yürütülen bakım, onarım ve bölgesel asfaltlama çalışmaları ile cadde ve sokaklar daha düzenli bir hale getiriliyor. Kaldırımı olmayan bölgelerde kaldırım çalışmaları yapılırken çeşitli nedenlerle zarar görmüş asfalt yollarda da bölgesel asfalt uygulaması yapılıyor. Her gün farklı bölgelerde faaliyet gösteren ekipler bir taraftan 4 Eylül Mahallesi Bedri Rahmi Caddesi’ndeki deforme olan eski asfaltı sökerek yolu yeni yapılacak asfaltlama için hazır hale getirirken bir taraftan da Yediler Mahallesi’nde başlatılan yol çalışmaları kapsamında eski kilit parke taşlarının sökülerek sokakların temizlenmesi çalışmalarına devam ediyor.
Yapılan bakım ve onarım çalışmalarında şehir estetiği gözetilirken yaya ve araç trafiğinin rahatlatılması, yayaların kaldırımlarda yürümesi, sürücülerin de cadde ve sokaklarda daha konforlu bir sürüş gerçekleştirmesi sağlanıyor.