Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde görev alan ve bu dönem sonunda emekli olacak olan Prof. Dr. Kıymet Selvi, Dr. Öğr. Üyesi Dinçer Özen ve Dekanlık Sekreteri Ferhan Aydın’a bir veda töreni düzenlendi.

Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi E Blok Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törende Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Coşkun Bayrak tarafından emekli olan öğretim elemanlarına belge ve plaket takdim edildi.

Konuşmasına törene katılanlara teşekkür ederek başlayan Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Coşkun Bayrak, “Bütün insanlar iş yaşamına girerken başladığı görevi başarılı yapmayı ve bu görevi sağlıklı bir şekilde tamamlamayı ister. Ne mutlu ki arkadaşlarımız da bu isteklerine kendi iradeleriyle kavuştular. Çalışılan yerlerdeki dostluklar, arkadaşlıklar ve paylaşılan duygular çok değerli. Ben inanıyorum ki arkadaşlarımız bizde çok önemli paylaşımlar ve değerler bıraktılar. Bugüne kadar hem arkadaşlarının hem öğrencilerinin hem de Türk eğitim sistemindeki öğretmenlerin yetişmesinde çok önemli görevler üstlendiklerini düşünüyorum. Her birinin ayrı bir yol haritası olduğunu, kendi kimliklerini, kendi kişiliklerini birlikte yer aldıkları insanlara yansıttıklarını ve o insanların bunlardan etkilendiğini söylemek mümkün. Öğrencilerimize, arkadaşlarımıza, fakültemize, üniversitemize kısacası toplumun her noktasına yaptıkları katkılardan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki yaşantılarında kendilerine sevdikleriyle birlikte sağlıklı bir yaşam sürmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Törende, daha önce Güzel Sanatlar Fakültesi’nde sergilenen “Eğitimde İz Bırakanlar Çalıştayı Sergisi” katılımcıların beğenisine sunuldu. Ayrıca törende, sergideki çalışmalarda emeği geçen öğrencilere öğretim elemanları tarafından teşekkür belgesi verildi.