Havzalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin geleneksel buluşmasında 1 Kasım seçimleri için birlik ve beraberlik mesajı veren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "1 Kasım günü Türkiye’nin yeniden dirilişinin tarihi olacak" dedi.
Havzalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından geleneksel olarak yapılan birlik ve beraberlik buluşması, İlkadım Belediyesi Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi’nde gerçekleşti. Düzenlenen buluşmaya İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti Samsun Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Fuat Köktaş ve Havzalılar katıldı. Havzalı dernek üyeleri ile yakından ilgilenen Başkan Tok ve Milletvekili Köktaş, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. 1 Kasım seçimlerinde herkesin sandığa gitmesi gerektiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Havzalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından geleneksel olarak yapılan Birlik ve Beraberlik Buluşması’nda Havzalı hemşehrilerimiz bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Bizler sivil toplum örgütlerini önemsiyor ve değer veriyoruz. Bu örgütler bizim elimiz kolumuz oluyorlar. Bu sivil toplum kuruluşlarımız ve hemşehri derneklerimizin ana amacı örf adet ve geleneklerimizin yaşatılması adına burada yaşayan gençlerin kendi ailelerinin yaşadığı illeri ilçeleri anımsama adına bir bağ kurmak içindir. Bu derneklerimiz ile iletişimlerimizi her zaman zirve noktasında tutmaya çalışıyoruz. Havzalılar Derneği’nin çalışmalarını yakinen biliyor takip ediyoruz. Başarılı işlere imza attıklarına şahit oluyoruz. Bu derneklerimiz yapacağı faaliyetlerde destekçi olacağımızı belirtmek istiyorum. Çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Şunu belirtmek istiyorum ki merkezi yönetimle yerel yönetim bir olduğu zaman hizmetler iyi gidiyor. Koalisyonlar her zaman hizmetleri yavaşlatıyor. Bizlerde yerel yöneticiler olarak dua ediyoruz. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde tek başına bir iktidar olup ve yerel ile merkezi yönetim el ele vererek hizmetlerimiz, projelerimiz kaldığı yerden devam eder. 1 Kasım seçimlerinde herkesin birlik ve beraberlik içinde sandığa gitmeleri ve istikrarı kaldığı yerden sürdürmelerini istiyoruz” diye konuştu.
1 Kasım seçimlerinin Türkiye’yi geleceğe taşıyacak bir seçim olduğunu belirten AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ise, “Böylesi güzel ve nezih bir ortamı hazırlayan Havzalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticilerine mensuplarına teşekkür ediyorum. Bizler Havzalı kardeşlerimle her zaman bire arada olduk. Programlarına katıldık, desteklerimizi sunduk. Aynı yolda yürüyen, aynı amaca hizmet eden, aynı mutlulukla mutlu olan, aynı üzüntülerle üzülen bir toplumuz. Yani et tırnak gibiyiz. 1 Kasım’a yaklaştığımız bu günlerde hemşehrilerimiz ile tekrar bir araya geldik. 1 Kasım Türkiye’yi geleceğe taşıyacak bir tarih. 1 Kasım Türkiye’nin dünya liderliğinde yerini alacağı bir tarih. Bu nedenle 1 Kasım günü tekrar istikrarı sürdürmek için yeniden yükselişe geçmek, dünya lideri bir Türkiye için sandık başına gitmenizi hatırlatmak istiyor, tüm Havzalı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.