23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Novotel’in Minopolis Çocuklar Şehri’nde düzenlediği etkinlikte 3 şanslı çocuk aileleriyle birlikte tatil hakkı kazandı.
Türkiye’nin en önemli otel zincirlerinden Novotel ile Bakırköy Marmara Forum’da bulunan Minopolis Çocuk Şehri işbirliği sonucu gerçekleşen, “Eğlen, öğren, tatil kazan” etkinliğinde ilk üç sırayı alan çocuklar belli oldu.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Novotel istasyonunu en çok ziyaret ederek, görev alan üç çocuk 2 gün tatil hakkı kazandı.
Etkinlik kapsamında Alaaddin Çalışkan birinci olurken Efe Orkun ikinci, Eymen Mır da üçüncü oldu. Dereceye giren çocuklar aileleri ile birlikte Novotel’in otellerinin bulunduğu İstanbul, Trabzon, Kayseri ve Gaziantep şehirlerinden birinde bir gece 2 gün konaklamalı, ulaşım dahil tatil paketini elde etti. Tatilleri boyunca Novotel’de ağırlanacak çocuklar, şehrin en önemli kültürel duraklarının yanı sıra doğal güzelliklerini de görme imkânı bulacak.
Bilindiği gibi Minopolis Çocuk Şehri’nde bulunan Novotel istasyonunda çocuklar Türkiye’nin büyük önem verdiği ve ekonomimize katkı sağlayan turizm ve otelcilik mesleğini öğreniyor. Çocuklar bu istasyonda resepsiyon görevlisi, bellboy gibi hizmetleri üstleniyor.
Minopolis Çocuk Şehri, sadece eğlence konsepti üzerine çocukları bir araya toplamıyor, Minopolis “Eğitici, Eğlence Şehri” olarak çocukların toplumsal gelişimine katkı sağlarken, aralarında Novotel’in de bulunduğu çok değerli marka ortakları ile kazandıran etkinlikler düzenliyor. Minopolis’te 4-14 yaş grubunda çocuklar kendilerine uygun boyutlarda tasarlanmış istasyonlarda hastane, itfaiye, televizyon stüdyosu, banka vb.- rol oynama yoluyla 100 kadar iş kolunu tecrübe ediyor.