Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) Erzurum İl Müdürü Recep Küçükece, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı makamında ziyaret etti.

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün son dönemde yaptığı çalışmaları ilgiyle takip ettiğini dile getiren Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı: “Milli savunmadan turizme kadar pek çok alanda Türkiye’nin hak ve menfaatlerini en doğru ve en hızlı şekilde anlatabilmek için gece gündüz demeden bilgi üreten, tarafsız ve güvenli habercilik ilkesiyle hareket eden bu birim, 15 Temmuz süreci ve sonrasında üstlendiği misyonla ülkemizin medarı iftiharı olmuştur. Bu bağlamda; Dünyada gerçekçi bir Türkiye algısının yerleşmesine, ülkemizde güçlü ve özgür basın ortamının sağlanmasına katkıda bulunan Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğüne teşekkür ediyor, Erzurum İl Müdürü Recep Küçükece’ye görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Misafirperverliğinden dolayı Rektör Çomaklı’ya teşekkür eden BYEGM Erzurum İl Müdürü Recep Küçükece, Erzurum gibi Kurtuluş Mücadelesinde büyük rol oynamış ve bunu da basın yayın organlarıyla birlikte tüm dünyaya duyurmuş bir şehirde görev yapmanın kendisi için büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti. Atatürk Üniversitesi yayınlarını ve yapılan çalışmaları da yakından takip ettiğini söyleyen Küçükece, kurumlar arası ortak çalışmalar yapmaktan mutluluk duyacağını belirterek Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya başarılar diledi.

Görüşmenin ardından BYEGM Erzurum İl Müdürü Recep Küçükece, Rektör Çomaklı’ya Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Türkiye 2017’ adlı fotoğraf arşivini ve ‘Harp Mecmuası’nı takdim etti.