Atakum Belediyesi Hayır Çarşısının 63’üncü mağazasının açılışını gerçekleştiren Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Yardımsever vatandaşlarımızın desteğiyle büyüyen Hayır Çarşısı projemiz Atakum’un ne kadar büyük bir aile olduğunun göstergesi” dedi.

Atakum Belediyesi tarafından başlatılan ve kısa süre içerisinde birçok belediyeye örnek olan Atakum Belediyesi Hayır Çarşısı Projesi kapsamında bugün, Yeni Mahalle Gaffar Okkan Caddesi’nde 63’üncü mağaza açıldı. Açılış kurdelesini kesen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakumlu hemşehrilerimizin yardımsever duruşuyla her geçen gün büyüyen Hayır Çarşısı Projemiz, ihtiyaç sahipleriyle yardımsever vatandaşlarımızın arasında köprü kurmaya devam ediyor” diye konuştu.

Atakum’da örnek bir birlik ve beraberlik ruhu olduğunu kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum ilçesinde yaşayan vatandaşlarımız büyük bir ailenin birer ferdi gibi. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız ile yardımsever vatandaşlarımız arasında köprü görevi gören Atakum Belediyesi Hayır Çarşısı Projemiz kapsamında bugüne kadar 63 mağaza açtık. Hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzlerini güldürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Hayır Çarşısı Projesi’ne destek olmak isteyen vatandaşlara çağrıda bulunan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Hemşehrilerimizin duyarlılığı ile güçlenen ve büyüyen Hayır Çarşısını daha da güçlendirmek, daha geniş kitlelere ulaştırmak istiyoruz. Biliyoruz ki, vatandaşlarımızın kullanmadıkları, hatta işe yaramadığını düşündükleri eşyaları ve giysileri, başka bir yerde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için ciddi bir destek olabiliyor. Bu düşünceden hareketle, vatandaşlarımızın Hayır Çarşısı ile irtibatta olmasını ve kullanmadıkları giysileri, eşyaları ulaştırmalarını istiyoruz” şeklinde konuştu.