ŞANLIURFASPOR teknik direktörü Hüseyin Dağ, eksik oyuncularına rağmen galip geldiklerini söyledi. Geçen hafta kaybettikleri için üzgün olduklarını, eksik oyunculara rağmen Denizlispor karşısına galibiyet parolasıyla çıkıp 3 puana ulaştıklarını ifade eden Hüseyin Dağ, şöyle konuştu:
"Geçen hafta aldığımız mağlubiyetin moral bozukluğundan hafta içerisinde yaptığımız antrenmanlarda kendimizi toparladık. Maç, 36 derece hava sıcaklığında oynandı.  2 takımın futbolcularını kutluyorum. Direkten dönen pozisyonlarımız vardı. Neticede Edinho’nun attığı golle galip geldik. Şanlıurfaspor’un oynayarak ve fiziksel açıdan daha iyi bir duruma geldiği zaman ve sakat futbolcuların aramıza katıldığı zaman inanın daha iyi bir Şanlıurfaspor izleteceğiz. Sıkıntılarımız var kadro ne kadar da şişkin görünmüş olsa da ama bazı mevkilerde hiç alternatifimiz yok bunların sıkıntısını yaşıyoruz."
MEHMET ALTIPARMAK: "GOL ATANIN KAZANACAĞI BİR MÜSABAKAYDI"
Denizlispor teknik direktörü Mehmet Altıparmak ise gol atanın kazanacağı bir karşılaşmaya çıktıklarını ve ilk yarım saat üstün oynamalarına rağmen kaybettiklerini belirterek, "Son dakikalarda rakip takım iyi oynamaya başladı. Şanlıurfaspor golü attı ve kazandı. Bu sıcak havada maç oynayan her iki takımın futbolcularını tebrik ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI