Cemal EKENTOK/BURSA, () - BURSASPOR, Medipol Başakşehir ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın futbolcularla yaptığı toplantının ardından gerçekleştirilen antrenman, tempolu koşu ile başladı. Ardından 5’e 2 çalışması yapan futbolcular, idmanın son bölümünde ise çift kale maç oynadı.

SERDAR AZİZ ANTRENMANDA

Sakatlığı nedeniyle dünkü çalışmaya katılmayan ve Bursaspor'dan ayrılacağı iddia edilen Serdar Aziz, bugün takımla birlikte çalışmaya katıldı. Ancak kaptan Serdar Aziz'in durgunluğu gözden kaçmadı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'dan özel izin alan Ozan İpek ile Oğuz Han Aynaoğlu ise antrenmana katılmadı.

Bu arada antrenmanı, TÜFAD genel merkezinin davetlisi olarak Bursa'ya gelen Güzelyurt Futbol Okulu öğrencileri ve aileleri de izledi. Öğrenciler, yeşil beyazlı futbolculardan imza alarak, hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayrıca Almanya'nın Hamburg kentinde yaşayan Bursalı bir aile de antrenmana gelerek, Timsah Arena şeklindeki pastayı futbolculara ikram etti.