Ankara’lı serbest muhasebeci ve mali müşavirler, Ankara Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) bünyesinde oluşturulan koro sayesinde stres attılarını ifade etti.
ASMMMO bünyesinde kurulan Türk Halk Müziği (THM) korosunda yer alan serbest muhasebeci ve mali müşavirler, işlerinin stresini akşam geldikleri koro çalışmalarında attıklarını söyledi.
Mali Müşavir Şirin Comuzoğlu babasının müzisyen bir kimliğe sahip olduğunu belirterek, “Odamızda böyle bir şey olması konusunda çok istekliydim. Behzat hocamızın hatrına bu işe başlamıştım, iyi ki de başlamışım. Özellikle Çanakkale konserimiz çok güzel ve coşkulu oldu. Umarım daha çok güzel çalışmalar yapacağız” dedi.
Mali Müşavir Songül Taşlı yaklaşık 2 aydır koro çalışmalarına katıldığını ifade ederek, “Behzat hocamızın bu konuda bize yaklaşımı çok güzeldi. Bu grupta olduğum için çok mutluyum. Yoğun iş temposunda çalışıyoruz. Ama günün sonunda buraya geldiğimizde iki saatlik çalışma bize her şeyi unutturuyor” diye konuştu.
Mali Müşavir Bağımsız Denetçi Selma Güçlü Çetin herkesin bildiği gibi sadece rakamlarla uğraşmadıklarını aynı zamanda türkü de söyleyebildiklerini vurgulayarak, “Bu imkanı bize sunan ASMMMO Başkanı Mehmet Okkalı’ya ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Koro şefimizin özeverili çalışmaları ve bizi sürekli iteklemesi sayesinde konserleri başardığımızı düşünüyorum. Türküleri sevdiğimiz için buradayız. Biz mali müşaviriz ama türkü de söyleyebiliyoruz” dedi.