Spor Toto 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor, 33. hafta Cumartesi günü karşılaşacağı zorlu Arsinspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde günde çift antrenman yaparak hazırlanıyor. Teknik Direktör Ahmet Yıldırım,"Futbolcularıma güveniyorum. Başarılı oyunla şampiyonluk ipini birlikte göğüsleyeceğiz" dedi.
BB Erzurumspor Tesislerinde Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, Yardımcı Antrenörler Bülent Üstüner, Sinan Demircioğlu, Zafer Demiray ve kaleci antrenörü Emin Sarı’nın nezaretinde Arsinspor maçının hazırlıklarını sürdüren BB Erzurumspor’da antrenmanlara yüksek moral damgasını vurdu.
YILDIRIM "FUTBOLCULARIMIN MORAL, MOTİVESİ YÜKSEK"
Teknik Direktör Yıldırım, kalan 6 maçı kazanarak hedefledikleri başarıya ulaşacaklarını açıkladı.
Teknik Direktör Yıldırım,"Bizim için kalan 6 maçın hepsi de kolay maç değil, zor maçlar olacak. Hem kendi sahamızda hem deplasmandaki maçları alarak başarılı bir aile olarak şampiyonluk ipini birlikte göğüsleyeceğiz. Takımda şu anda yardımcı antrenörlerim ile birlikte moral ve motive oldukça yüksek. Bu önemli şampiyonluk yolunda herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Biz sahada teknik heyet ve futbolcularla, saha dışında yönetim el birliği içerisinde başarıya adım adım yaklaştığımıza inanıyorum. Futbolcularımın sahada kazanma savaşı ile birlikte ben inanıyorum ki, BB Erzurumspor’u layık olduğu yere taşıyacağız. BB Erzurumspor’un büyük ailesi olarak antrenmanlarda performansını iyi gösteren Mehmet Yeniler gibi forma giyinme şansını yakalar. Benim Teknik Direktörlüğümde ayırım yapmadan tüm futbolcularıma hem antrenmanda hem resmi müsabakalarda eşit davranmayı ilke ediniyorum. Elde etiğimiz başarılı maçların ardından taraftarlarımızın büyük desteği ile bu önemli maçları alarak şampiyonluk ipini Erzurum halkı ile göğüslemek istiyoruz. Arsin maçı zor bir maç olacak ama ben futbolcularıma her zamanki gibi güveniyorum." dedi.
BB Erzurumspor, yarın karayolu ile Trabzon’a geçerek kampa girecek.