Mehmet İNAN/ BURSA ()-BURSA'da Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yaparak suçtan zarar gören mağdur kadınlar ile cezasını çeken erkek hükümlülere, Muharrem ayı nedeniyle erzak dağıtıyor.
Geçtiğimiz Ramazan ayında cezasını çeken eski hükümlüler ile yaşanan herhangi bir suçtan dolayı mağdur olan kişilere erzak dağıtan Bursa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, bu kez Muharrem ayı nedeniyle aynı yardımını sürdürdü. Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yapan Denetimli Serbestlik Müdürlüğü hazırlanan içersinde kuru erzak bulunan 200 koliyi bu kişilere dağıtmaya başladı. Bu çalışmaya kendilerininde destek verdiğini söyleyen Bursa Barosu Kadın Hakları Komisyon Başkanı Avukat Nevin Canbaz, hazırlanan yiyecek kolilerinin mağdur olan kadınlara ve ihtiyacı bulunan eski hükümlülere ulaştırılması için projeye destek verdiklerini sözlerine ekledi.
Bursa Denetimli Serbestlik Müdürü Fatih Sancak ise muharrem ayı nedeniyle Büyükşehir Belediyesi'nin de katkısıyla 95 kadın ile 105 erkek hükümlüye yardım ulaştıracaklarını söyledi.

FOTOĞRAFLI