Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkma mücadelesi veren Salihli Belediyespor ve Urganlıspor, yarın Ramiz Turan Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Manisa Süper Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden ve BAL yükselme play-off biletini geçtiğimiz hafta alan teknik direktör Adem Başaran yönetimindeki Salihli Belediyespor, ligin 17’inci haftasında Urganlıspor’u konuk edecek. Yarın Ramiz Turan Stadı’nda oynanacak olan ve saat 14.00’daki maçta yeşil-beyazlı ekip, rakibini yenerek hem galibiyet serisini 13 maça, hem de play-off’tan sonra grubu lider bitirmeyi garantilemek istiyor.

Ligin bitimine 2 hafta kala konuk edecekleri Urganlıspor maçına hazır olduklarını ifade eden Salihli Belediyespor Teknik Direktörü Başaran, Play-off mücadelesi veren rakibini yenerek, yollarına galibiyetle devam etmek istediklerini söyledi. Yeşil-beyazlı ekip olarak lige başlarken bir hedef koyduklarının altını çizen Başaran, “İlk hedefimiz önce grubu lider bitirmekti. Bu hedefimizi Urganlıspor ve Kulaspor maçlarından sonra ulaşacağız. Bölgesel Amatör Lig’e yükselme play-off maçları sonunda ligi şampiyon tamamlayıp, bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi. Başaran, önemli Urganlıspor maçına tüm taraftarları davet etti.

Karşılaşma öncesi ev sahibi Salihli Belediyespor 43 puanla grup lideri olarak bulunurken, Urganlıspor ise 39 puanla 2. sırada yer alıyor.