Adıyaman’ın Samsat ilçesinde AK Parti Kadın Kolları ilçe kongresi gerçekleştirildi.
Divan Başkanlığını AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş’ın yaptığı kongrede, AK Parti Samsat Kadın Kolları Başkanı Neziha Suseven tek liste halinde seçime girdi. Daha önce ilçe kadın kolları başkanlığını yürüten Neziha Suseven yeniden başkan seçildi. AK Parti Samsat Kadın Kolları Başkanı Neziha Suseven’in güven tazelediği kongreye Ak Parti Adıyaman İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş, Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi Ümmü Gülsüm Öncel ve çok sayıda partili katıldı.
Kongrede bir konuşma yapan Divan Başkanı Ayla Pektaş, katılımcılara teşekkür ederek, kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni etti.
Pektaş konuşmasında, "2001 yılında partimizin kuruluşunda, Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak demişti. Bugün görüyoruz ki, artık gerçekten de hiçbir şey eskisi gibi değil. Ülkemiz bu süre zarfında her alanda büyük mesafeler kat etti. Bu ülkenin kadınları olarak milletimizin geleceği, ülkemizin yarınları bizleri yakından ilgilendirmektedir. Bize düşen görev, devraldığımız bayrağı ileriye taşımak olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle kongremizin hayırlara vesile olmasını diler, seçiler kardeşlerimize başarılar diliyorum" dedi.
İlçe Başkanlığına seçilen Neziha Suseven ise kendisine duyulan güveni boşa çıkarmayacağını, zaman ve mekan mefhumu gözetmeksizin görevini en iyi bir şekilde yürüteceklerini ifade etti.
Suseven, "Partimizin misyonu doğrultusunda, Samsat ilçesindeki bayanlar olarak el ele vererek çalışacak ve inşallah önümüzdeki seçimlerde rekor bir oy alacağız. Kurucu genel Başkanımız ve mevcut başbakanımızın gösterdikleri hedefe doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz" dedi.
İl Kadın Kolları Başkanı ve beraberindeki heyet, Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, Belediye Başkanı Yusuf Fırat ve Samsatlılar Derneği Başkanı Fahrettin Çelik’i ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler sundular.