Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, 'Babalar Günü' dolayısıyla yayımladığı mesajında  " Babalık yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biridir" dedi. 

KARŞILIKSIZ SEVGİNİN ÖRNEĞİ

Vali Dağlı mesajında babaların dünyanın en zor ve yüce görevlerden biri olduğunu belirterek,  "Dünyanın en zor ve yüce görevlerinden birini üstlenmiş, hayatımızın her anında varlıklarıyla bize güç veren, iyiliğin, fedakarlığın ve koşulsuz sevginin timsali olan babalarımızın ‘Babalar Günü’nü kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Babalık yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biridir. Karşılıksız sevginin en güzel örneklerini veren babalarımız sonsuz bir sevgi ve özveri ile bizlere geleceğimize uzanan yolda rehberlik eden öğreticilerimizdir" dedi. 

ONLARI MUTLU ETMEK GÖREVİMİZ

Baba sevgisinin kıymetli olduğuna değinen Vali Dağlı, "Babalar yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır, adalet ve eşitlik gibi erdemlerle hayatlarımıza ışık tutmaktadır Baba sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. En değerli varlığımız, baş tacımız babalarımızın beklentisi ise sevgi ve saygıdır. Onları mutlu etmek, yüreklerini sevgiyle doldurmak, nefes aldığımız her gün babalarımızın merhametine, şefkatine ve güvenine layık olmaya çalışmak hepimizin görevi olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, çalışkanlık, dürüstlük, terbiye, onur ve saygınlık gibi en kıymetli insani hasletleri bizlere öğreterek hürmetlerin en büyüğünü hak eden başta şehit ve gazi babaları olmak üzere tüm babalarımızın, Babalar Günü'nü kutluyor; ahirete irtihal etmiş tüm babalarımızı rahmetle ve minnetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN