KADEM İL TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI
Sümeyye Erdoğan, Antalya'da aynı zamanda Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlendiği Kadın ve Demokrasi Derneği'nin (KADEM) il temsilciliği açılışına katıldı. Erdoğan'a burada Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Antalya Valisi Muammer Türker'in eşi Filiz Türker, eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Başkanı Lütfi Elvan'ın eşi Zeliha Elvan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in eşi Ebru Türel eşlik etti. Sümeyye Erdoğan, burada yaptığı konuşmada ekip olarak mutlu olduklarını dile getirip KADEM'İn 8'inci temsilcilik açılışını Antalya'da gerçekleştirdiklerini söyledi. KADEM olarak 2 yıl önce kurulduklarını belirten Sümeyye Erdoğan, "Kadın haklarıyla ilgili, kadınların karar mekanizmalarında temsilinin artmasıyla ilgili, kadına şiddet ve mobbing gibi, savaş mağduru kadınlar gibi daha spesifik konularda da çalışmalarımızı yürütüyoruz" dedi.
İki yılda çok güzel adımlar attıklarını, aşamalar kaydettiklerini belirten Erdoğan, şimdi temsilcilikleri Anadolu'ya yaymaya başladıklarını belirterek, "Halkımızla daha iyi temas kurabilmek, kadınlarımızın sorunlarını bizzat sahada daha iyi dinleyebilmek, şahit olabilmek için bu temsilcilikler vesile olacak" diye konuştu.
AK PARTİ STANDINI GEZDİ
Erdoğan'ın konuşmasının ardından dualar eşliğinde KADEM İl Temsilciliği'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından Sümeyye Erdoğan, Ak Parti'nin Kazım Özalp Caddesi'nde devam eden stand çalışmasını ziyaret etti. Burada Ak Partili gençlerden çalışmalar hakkında bilgi alan Erdoğan, gençlerin çalışmalarının önemli olduğunu aktardı.