Dijital bağlantılı yaşamı birey ve kurumlar için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone, faturasız abonelerine yıl boyunca kazandıran teklifler sunmaya devam ediyor. Hem yükledikçe, hem de harcadıkça kazandıran geleneksel Yükle Harca Kazan Kampanyası,daha da zenginleştirilmiş fırsatlarla faturasız aboneler ile buluşuyor.16 Aralık’a kadaryükleme yapan ve yükledikleri TL’leri harcayan Vodafone Faturasızlar, 1 GB mobil internet veya Vodafone’lularla 1000 dakika hediye kazanıyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen tüm faturasız aboneler, KAZAN yazıp 4455'e ücretsiz SMS göndererekkampanyaya katılabiliyor ve kendilerine özel teklifleri öğrenebiliyor. 1 GB internet veya 1000 dakika konuşma hediyelerine ek olarak bu yıl akşam 6’dan sabah 6’ya kadar geçerli 1GB internet paketi ve sabah 6’dan akşam 6’ya kadar geçerli sınırsız Vodafone içi dakika paketi de kampanyaya katılan abonelere çok özel fiyatlarla sunuluyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları söyledi:

“Vodafone olarak, daha iyi bir gelecek için iletişim teknolojileri ile Türkiye'de herkese ilham verme hedefimiz doğrultusunda, odağına müşteri memnuniyetini yerleştirdiğimiz tüm faaliyetlerimizde abonelerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamaya özen gösteriyoruz. Vodafone Faturasız abonelere sürekli kazandırma vizyonuyla geleneksel Yükle Harca Kazan kampanyamızı daha da zengin bir içerikle hayata geçiriyoruz. Vodafone Faturasızlar yükledikçe ve harcadıkça 1 GB mobil internet veya Vodafone’lularla 1000 dakika kazanma şansı yakalayacak. Abonelerimizin her yıl değişen mobil ihtiyaçlarınıda göz önünde bulundurarak bu yıl kampanyamıza data promosyonu da ekledik. Vodafone Türkiye olarak, abonelerimizin iletişim ihtiyaçlarını uçtan uca karşılarken, onlara hayatı kolaylaştıran çözümler sunmayı sürdüreceğiz.”