NTV Radyo’ya konuşan Engin Korukır, “Ligde puanlar birbirine çok yakın. Her takım için zor bir dönem. Çok önemli oyunculardan kurulu bir kadromuz var. İyi işler yapacağımızdan eminim. Samsunspor çok büyük ve kenetlenen bir camia. Bizim görevimizde bu güzel camiada yetenekli futbolcu topluluğu ile yerine getirmektir. İnanıyorum ki iyi bir başlangıç yapıp sonuna kadar öyle devam edecek diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı..

Futbolcu grubunun hemen hemen tümünü tanıdığını ve daha önce birlikte çalıştığı oyuncuların olduğunu söyleyen Korukır, “En çok sevindiğim şey ilk antrenmanda futbolcuların son derece konsantre ve enerjik olmalarıydı. Onlarda yeteneklerinin farkındalar.  Takımın puan cetvelindeki yerinden onlarda memnun değiller. Biran önce yukarıya çıkma hırsları da bizi mutlu ediyor.  Bu kadar yetenekli oyuncu ile işimin daha kolay olduğunun düşünüyorum. En büyük güvencem oyuncu topluluğum. Ama her şey yetenekle yada antrenmanla olmuyor.  Abi, kardeş, baba ilişkilerini kurup başarmak istiyoruz. inşallah iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Takımın ligde uzun süre galibiyet alamamış olmasının nasıl etkileyeceğinin sorulması üzerine Korukır, “Ben geçmişten der alırım ama geçmişte kalmam.  İyi bir oyuncu grubumuz var. Geçmişten yapılan hataların yapılmaması için çalışacağız. Pazar akşamı oynayacağımız Karşıyaka maçına hazırlanıyoruz. Transfer yapılamamış olması hedefimizi etkilemez. Karşıyaka ligin sonuncusu olmasına rağmen çok iyi bir takım. Puan sıralaması kimseyi aldatmasın. Ama bizim mutlak kazanmamız gereken bir maç” diye konuştu.

SAMSUNSPORLUYUZ.COM