Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bedir Limon, “Vergi Haftası” münasebetiyle ilgili bir mesaj yayımladı.
Başkan Limon, mesajında vergi vermenin öneminden bahsederek, bu alışkanlığın gelecek nesillere aktarılması gerektiğini ifade etti.
"Türkiye ve güvenli bir gelecek için vergi vermeliyiz" diyen Limon, mesajında şunları kaydetti: “Daha iyi bir yaşam, daha iyi bir Türkiye için vatandaşlık görevlerimiz arasında bulunan vergi verme bilincinin gelecek nesillere de aktarılması konusunda bireyler olarak kayıt dışı ekonomi ile mücadeleye katılmalı ve farkındalık oluşturmalıyız. Kamu hizmetlerinin vatandaşlarımıza hızlı ve etkin bir şekilde götürülebilmesi için gerekli olan finansman kaynağının oluşturulmasında, vergi gelirlerinin önemi büyüktür. Mükellef haklarını gözeten, mükellef odaklı çözüm üreten ve toplumsal refahın arttırılmasına destek olmak üzere verimlilik ilkesi çerçevesinde, güçlü ekonomi, güçlü Türkiye ve güvenli bir gelecek için tüm halkımızla vergide de el ele olmalıyız. Vergisini düzenli ve tam ödeyen mükelleflere ödüllendirici bir sistemin getirilmesi fikrini her platformda dile getirmeye çalışıyoruz. Ekonomik faaliyetlerden elde edilen gelir ve kazancın kamu ekonomisine kazandırılması amacıyla tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla her zaman hizmetlerin en iyisine layık olan Erzincanlılarımızın hizmetinde olarak sorumluluk bilinciyle hareket edileceğine inancımız tamdır. Bu duygu ve düşünceler içinde tüm mükelleflerimizin ve Vergi Dairesi çalışanlarının “Vergi Haftası”nı kutluyor, mutlu, sağlıklı ve bol kazançlı günler diliyorum.”