Düzce’ye Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından tahsis edilen 3 çöp kamyonu düzenlenen törenle devreye sokuldu. Açılış sonrası araçları ilk deneyenler ise Vali Fidan ve Belediye Başkanı Keleş oldu.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Özel İdareye teslim edilen 3 çöp kamyonu bugün törenle hizmete sokuldu. Törene Vali Ali Fidan, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, Jandarma Alay Komutanı Ramazan Akça, Baro Başkanı Ali Dilber ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Muharrem Tozan katıldı.
Vali Ali Fidan tören öncesi yaptığı konuşmada, 44 köyde çöp toplandığını hatırlanırken, yeni araçlarla birlikte 53 köyün devreye alınacağını, şehirde yürütülen hizmetlerin köylerde de yürütüleceğini belirtti.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından araçların ilk denemesi protokol tarafından yapıldı. Vali Fidan şoför koltuğuna geçti. Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile birlikte çöp araçlarının ilk denemesini yaptı. Diğer protokol üyeleri de kamyonlara binerek tur attılar.