Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Şehit Nazım Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.
Öğrenciler, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’u makamında ziyaret ederken, ağaçlandırma çalışmaları kapsamında okullarına verdikleri destekten ötürü teşekkür ederek, çiçek takdim etti.
Geçtiğimiz günlerde Beyşehir Belediyesi öncülüğünde Beytepe Mahallesi Seyir Tepesi yamaçlarında onlarca ağacı toprakla buluşturduklarını belirten öğrenciler, bu çalışmada verilen destekten oldukça memnun olduklarını dile getirirken, “Etkinliklere katılarak bizleri bu çalışmamızda yalnız bırakmayan Belediye Başkanımıza minnettarız” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Özaltun ise, “Artık sizinde dikili bir ağacınız var. Diktiğiniz fidanlar yeşerip büyüyerek kök salacak, gelecek kucaklara nefes olacak. Örnek davranış için sizlere çok teşekkür ediyorum. Şehrimiz için, doğa için faydalı olan her projenin destekçisi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Sağlıklı nesillerin sağlıklı şehirlerde yetişebileceğini ifade eden Özaltun, “Gelecek nesillere yaşanabilir daha yeşil bir dünya bırakılması, çocuklara ve gençlere ağaç ve doğa sevgisinin kazandırılması bizim onlara bırakabileceğimiz en büyük mirastır” ifadelerini kullandı.