OLAY, BATIPARK ETKİNLİK ALANINDA MEYDANA GELDİ 

İlkadım ilçesi Batıpark etkinlik alanında yaşanan olayda 22 yaşındaki Kaan Topçu, arkadaşlarıyla motosiklet sürerken kendisini uyarmaya gelen zabıtalardan kaçtı.

ZABITALAR YAKALAMAYA ÇALIŞTI 

Daha sonra motosikleti ile kaçan genci etkinlik alanında zabıtalar motosikleti ile yakalamaya çalıştı.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILINCA TESPİT EDİLDİ 

O anlar çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonlarına kaydedildi. Gencin arkadaşları videoyu sosyal medyada paylaştıktan sonra, Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Birimi tarafından genç tespit edildi. Ehliyeti iptal edilen gence 25 bin TL ceza yazıldı.

AW066383_02

"ÖZÜR DİLERİM"

Olayın ardından pişman olan Kaan Topçu, "Burada tatsız bir hadise yaşadık. Beni video çektiklerinden haberim yoktu. Zabıta ekipleri bizi uyarmak için geldi ve aramızda tatsız bir olay geçti. Kaçmak istemezdim. Farklı yerlerden çekenler olmuş. Videoya çekildiğimi bilsem zaten kaçmazdım. Yapılacak bir şey değil. Kimseye önermiyorum ve tavsiye etmiyorum. Ehliyetim gitti ve dünyam karardı. 25 bin TL kadar ceza yedim. Hiçbir kardeşime, ağabeyime tavsiye etmiyorum. Polis ağabeylerimiz gerekeni yaptı. İyi ki de yazdılar. Biz çoğu şeyi trafikte yapmak istemediğimiz için burada yapıyoruz. Burasıda trafiğe açık alanmış, onu da öğrenmiş oldum. Zabıtaları da bu duruma düşürdüğüm için özür dilerim” dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.