ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Beşiktaş taraftarı Tolga ve Hatice Ataman çifti, yeni doğan bebeklerinin hastanedeki odasını siyah-beyazlı renklerle süsledi.

Ereğli Kaymakamlığı'nda görevli Tolga ile Ereğli Devlet Hastanesi'nde hemşire olan eşi Hatice Ataman, Egemen ismini koydukları ilk çocuklarını kartal yuvasına çevirdikleri özel odada karşıladı.

Baba Ataman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Egemen'in gelmesini büyük bir heyecanla beklediklerini belirterek, "Eşimle fanatik Beşiktaş taraftarıyız. Oğlumuzu da gönül verdiğimiz siyah-beyazlı renklerle karşıladık. Yaptırdığımız afişler, küçük kale, krampon, atkı gibi çeşitli materyaller ile odayı donattık ve Beşiktaş marşları çaldık. 'Beşiktaşlı olunmaz Beşiktaşlı doğulur' sözünü oğlumuz için uygulamanın mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Hastaneye ziyaret için gelenlerin gördüğü manzara karşısında şaşkınlık yaşadığını dile getiren Ataman, "Hem görevliler hem de yakınlarımız, 'Kartal yuvasına mı geldik?' diye soruyorlar. Bu da bizleri son derece sevindiriyor. Beşiktaş sevgimiz ve aşkımız hiçbir zaman bitmeyecek." şeklinde konuştu.