Gemerek Pancar Bölge Müdürü Mustafa Gökhan Gürek’in Boğazlıyan Pancar Bölge Müdürü olarak atanmasıyla boşalan Gemerek Pancar Bölge Müdürlüğüne Kayseri Merkez Bölge Müdürlüğü’nden İmdat Aksoy atandı.
3 yıldır Gemerek’te görev yapan Mustafa Gökhan Gürek Boğazlıyan Pancar Bölge Müdürlüğü’ne atanmasının ardında 1993’ten bu yana Kayseri Şeker Fabrikası’na hizmette bulunan İmdat Aksoy Gemerek Pancar Bölge Müdürü olarak göreve başladı.
Yozgat’a bağlı Boğazlıyan doğumlu olan Aksoy yaptığı açıklamada Gemerek’in şeker pancarı potansiyeli çok yüksek bir ilçe olduğunu belirterek; “Çiftçileri kültürlü, seviyeli ve bilinçli bir ilçeye geldim. Gemerek’te şeker pancarı olmazsa olmaz bir ürün. Çiftçilerin burada alternatif ürünlere de son yıllarda yöneldiğini biliyorum. Daha fazla alternatif ürünlere çiftçilerimiz yönelmeli. Çiftçilerimiz için layıkıyla çalışmaya ve hizmet etmeye gayret edeceğim. Tüm çiftçilerimize bereketli, zararsız, ziyansız bir yıl diliyorum.” dedi.
Gemerek Pancar Bölge Müdürü İmdat Aksoy aynı zamanda Ziraat Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı olarak görev yapıyor.