SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Ankara Demirspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.
Teknik direktör Serhat Güller yönetiminde yapılan çalışmada bordo beyazlı futbolcular, düz koşu ve ısınmanın ardından taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise çift kale maç yapıldı. Serhat Güller, antrenmandan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Geçen hafta sahamızda hiç beklemediğimiz bir sonuçla karşılaştık. Çok iyi oynamamıza rağmen maalesef sonucunu kendi lehimize çeviremedik. Çok pozisyon kaçırdık. O maçtan da gerekli dersleri çıkarttık. Ankara Demirspor maçında yine aynı oyun anlayışıyla oynamaya devam edeceğiz ama defansta yaptığımız hataları biraz daha aza indirmeye çalışarak oynamaya çalışacağız."
"HÜCUMDA SIKINTIMIZ YOK"
Ankara Demirspor müsabakasının zor bir maç olduğunu, karşılaşmayı stat havasından uzak bir yerde tesislerde oynayacaklarını vurgulayan Serhat Güller, şöyle devam etti:
"Takımımın topa sahip olmada, pozisyon bulmada, hücum yapmakta, gol bulmada sıkıntısı yok. Ancak geriye dönüşlerimizde sıkıntılarımız var. Top rakipteyken pozisyon almalarda sıkıntılarımız var. Daha doğrusu kaptırdığımız topların hemen sonrasında bir pozisyonlarımız da sıkıntı var. Zor takımların olduğu gruptayız ama kazanmamız gereken bir karşılaşma olduğunu da biliyoruz."

FOTOĞRAF