Olay, dün akşam saatlerinde Barbaros Mahallesi Karaman Yolu üzerinde yaşandı. İddiaya göre, 3 çocuk babası F.Ç (46) yol kenarında koyunlarını otlatırken yanına gelen iki kadın ilişki teklifinde bulundu. F.Ç’yi bir süre lafa tuttuktan sonra sarıldılar.

İlişki teklifini reddedilen kadınlar çobana sarılarak cebinde bulunan 3 bin 850 lira parası ile 21 bin liralık çekini alarak kaçtı. Bir süre sonra cebindeki paraların ve çekin olmadığını fark eden Çat da hemen durumu polise bildirdi. Polis de verilen eşkal doğrultusunda kadınların kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

“ANKARA’DA KALP AMELİYATI OLAN OĞLUMUN YANINA GİDECEKTİM”

Yaşadığı olayı anlatan F.Ç, “Dün koyunlarımı otlatmak için yol kenarına getirdim. Bana doğru yaklaşan kadınlar beni yanlarına çağırarak "Koyunları kaça satarsın" gibi sorular sordular. Ben de satılık olmadığını söyledim. Evli misin, eşin nerede? gibi sorular yönelttiler, ben de çocuğumun ameliyat olduğunu ve eşimin de çocuğumun yanında olduğunu söyledim.

Bunun üzerine bana cinsel ilişkiye girmeyi teklif ettiler. Ben de "Kusura bakmayın başımda bir sürü olay var" diyerek, reddettim. Beni baştan çıkarmak için bir takım cümleler sarf ettiler. Sonrasında vücudumu elleyerek sol cebimde bulunan 3 bin 850 lira ile 21 bin 850 liralık çeki aldılar ancak ben aldıklarını sonradan fark ettim. Yoldan geçen birisiyle konuşurken hemen kayboldular, nereye, nasıl gittiklerini bilmiyorum” dedi.
Hayvancılıkla uğraştığını ve çalınan paranın birkaç gün önce kestirdiği büyükbaş hayvan parası olduğunu söyleyen F.Ç, "Çocuğum kalbinden rahatsız ve ameliyat oldu. Ankara’da olduğu için onun yanına gidecektim. Bir de bu parayla saman almayı düşünüyordum ancak ne yazık ki param gitti. Bu iki dolandırıcının bulunmasını istiyorum. Benim de gözüme demir parçası girdi. Zaten gözümün önünü zor görüyordum bir de başıma bu olay geldi" diye yakındı.