DENİZLİSPOR, pazar günü sahasında Altınordu ile oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını sürdürürken, futbolcu, yönetici ve teknik adamlar, Yeşil Cephe Taraftar Grubu'nun düzenlediği "Dayanışma ve Kaynaşma Gecesi"nde moral buldu.
Bir Restorant'ta gerçekleşen geceye teknik direktör Engin İpekoğlu ve futbolcuların yanı sıra Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu ve yöneticiler de katıldı. Başkan Kıbrıslıoğlu, "Her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bir dönemdeyiz. Denizli'deki maçlarda tribünler boş kalsa da, bunun Türk futbolundaki bir rahatsızlık olduğunu düşünüyoruz. Bu takım ne zaman zora girse, taraftarımız sahip çıkar. Denizli'nin yarattığı enerji ve sinerjiyle kısa sürede toparlanacağız. Altınordu'yu yenip kendimize geleceğiz" dedi.
Gecede kısa birer konuşma yapan teknik direktör İpekoğlu ile kaptan Bülent Ertuğrul da, Altınordu maçı için galibiyet sözü verdi. Bu arada, Altınordu derbisinin hazırlıkları Haluk Ulusoy Tesisleri'nin karla kaplı zemininde sürüyor. Sakatlığı geçen Mustafa Keçeli takımla birlikte çalışmaya başlarken, bu oyuncunun kadroya girip girmeyeceği maç günü belli olacak.

FOTOĞRAF