Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (Dicle EDAŞ) tarafından çalışanlarının katılımıyla İl Müdürlüğü bahçesinde Nevruz kutlaması yapıldı.
Özelleşme sonrasında bir dizi yeniliğe imza atan Dicle EDAŞ, önemli bir ilke daha imza atarak İl Müdürlüğü’nde Nevruz kutlaması gerçekleştirdi. Kutlamaya katılan DEDAŞ ve DEPSAŞ çalışanları, yakılan Nevruz ateşinin etrafında halay çekti. Her yıl 21 Mart’ta ülke genelinde çeşitli programlarla kutlanan Nevruz Bayramı, Şanlıurfa’da Dicle EDAŞ tarafından erken karşılandı. Dicle EDAŞ İl Binası Bahçesindeki kutlama etkinliğinde, geleneksel hale getirilen ritüelleri uygulayarak, demir dövüldü, yumurta tokuşturuldu.
Dicle EDAŞ İl Müdürü Esin Eroğlu etkinlikte yaptığı konuşmada, baharın müjdecisi Nevruzun herkese mutluluk, sevinç ve umut getirmesini dileyerek, ’’Bundan sonra her birimiz, birbirimizle daha çok selamlaşarak, birbirimizin gözlerine daha çok bakarak, her yeni günümüzü bahar sevinci içinde yaşayalım. Dicle Elektrik adına herkesin Nevruz Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Nevruz Bayramı etkinliği Dicle EDAŞ İl Müdürü Esin Eroğlu ve Dicle EPSAŞ il Müdürü Şükrü Bereket’in ateş yakması ile sona ererken il müdürleri ve personeller ateşin üzerinden atladı.