ORDU (AA) -  Ekonomik olarak zor günler geçiren Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor'da, kulüp yönetimi borçlarından kurtulmak ve eski günlerine dönmek amacıyla kentteki esnafı dolaşarak kombine bilet satıyor.

Kulüp başkanı Yaşar Pamuk, bazı yöneticilerle Altınordu ilçesinin Şarkiye mahallesindeki esnafı gezdi. Yöneticiler, esnafa, yanlarında getirdikleri kombine biletleri sattı.

Pamuk, gazetecilere yaptığı açıklamada, Orduspor'un sorunlarının üstesinden el birliğiyle gelineceğini söyledi.

Daha önce açılmaz denilen transfer tahtasını başta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve kentteki iş adamları sayesinde açtıklarını belirten Pamuk, "Şimdi sıra kalan borçlarımızı ödemeye geldi. Orduspor eski günlerine kavuşmak istiyorsa mutlaka eski borçlarından kurtulması gerekiyor" dedi. 

Bu borçların üstesinden birlik ve beraberlik içerisinde gelmek istediklerini ifade eden Pamuk, "Esnafımızı bu anlamda dolaşıyoruz. Yanımızda getirdiğimiz kombine biletleri satıyoruz. Bazı esnafımız bir, bazıları 5-6 kombine bilet alıyor. Fiyatları 50 ila 150 lira arasında değişen biletlere esnafımız yoğun ilgi gösterdi. Hepsine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kentteki yaklaşık 5 bin esnafı ziyaret ederek kombine biletlerin tamamını satmayı hedeflediklerini vurgulayan Pamuk, "Orduspor yönetimini çok zor şartlar altında aldık ancak çok şükür, gelen destekler sayesinde bazı zorlukların üstesinden geliyoruz. Bu da bizi çok mutlu ediyor" ifadelerini kullandı. 

Başkan Pamuk, ziyaretlerin aralıksız süreceğini, herkesi Orduspor'a yardım etmeye davet etiklerini sözlerine ekledi.