Beşiktaş, ligin 20. haftasında oynayacağı Bursaspor karşılaşmasının hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.
Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Bursaspor ile karşılaşacak olan siyah-beyazlı ekip, hazırlıklarına başladı. Yoğun sulu kar yağışı altında, basına kapalı yapılan antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenmanda kuvvet, kondisyon ve taktik çalışması gerçekleştirildi. Antrenman takım halinde salonda yapılan çalışma ile başlarken, 45 dakika süren salon programında değişmeli olarak denge ve kuvvet çalışması yapıldı. Bu çalışmanın ardından Kayserispor karşısında forma giyen oyuncular, antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise sahada pas çalışması ve mini kale maç yaptı. Şut çalışması sonrası antrenman yarı sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.
Öte yandan hava şartlarının ağır olması özellikle kalecilere zor anlar yaşattı.
7 OYUNCU KATILMADI
Antrenmana ameliyat sonrası 10 günlük istirahat izinlisi olan ve izinini ailesinin yanında geçirecek olan Alexander Milosevic, artroskopi olacak İsmail Köybaşı, boğaz enfeksiyonu olan Mustafa Pektemek, gribal enfeksiyon olan Ersan Adem Gülüm, sol osteitis pubis teşhisi ile MR’ı çekilecek olan Ramon Motta ile bireysel çalışan Daniel Opare ve Cenk Tosun katılmadı. Tolga Zengin, Gökhan Töre ve Veli Kavlak ise takımla birlikte çalıştı.
Beşiktaş, hazırlıklarına yarın saat 10:00’da basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.