Fenerbahçe’nin golcü oyuncusu Moussa Sow, Müslüman bir ülkede futbol oynuyor ve yaşıyor olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Beni Fenerbahçe’ye getirdiği için Allah’a şükrediyorum” dedi.
Sarı-lacivertli ekibin gol silahı Moussa Sow, Fenerbahçe Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu. Sezon sonu için hedeflerinin olduğunu ifade eden Sow, “Bu hedefimi şimdi söylemeyeceğim, içimde saklayacağım. Forvet oyuncuları için gol atmak her zaman iyidir. Gol atmak için sahadayız. Bizim görevimiz gol atmak. Geçen yıl çok gol attık, bu yıl da bu başarıyı tekrar sağlamak için çok çalışıyoruz. Fenerbahçe’de beklentilerin yüksek olduğunun farkındayız” dedi.
“EZAN SESİNİ DUYDUĞUMDA MUTLU OLUYORUM”
’Müslüman bir ülkede futbol oynamak nasıl bir duygu’ sorusunu değerlendiren Sow, “Gerçekten son derece olumlu duygular içerisindeyim. Türkiye gibi Müslüman bir ülkede futbol oynuyor ve yaşıyor olmaktan dolayı mutluyum. Fransa ile Türkiye arasında çok fark var. Fransa’da ezan sesi hiç duymazsınız. Türkiye’de ise ezan seslerini duyuyorum. Ezan sesini duyduğumda içimde camiye gidip hemen namaz kılma isteği doğuyor. Kişisel olarak gerçekten mutluluk verici bir durum. Tüm Müslümanların da böyle düşündüğünü biliyorum. Burada olmak benim için çok güzel. Ezanı duyunca, ezandan sonra camiye gittiğimde mutlu oluyorum. Bu konuda da beni Fenerbahçe’ye getirdiği için Allah’a şükrediyorum” şeklinde konuştu.
“O AKŞAM ÇOK ÖZELDİ”
’Beşiktaş - Fenerbahçe maçı senin için de farklı bir anlam taşıyordu. Maçtan sonra Demba Ba ile neler konuştunuz’ sorusuna ise golcü oyuncu, “O akşam bizim için çok özeldi. Ben yine Beşiktaş’a gol attım. Fikstür çekildiğinde ilk baktığımız şey ne zaman karşılaşacağımız oldu. 8. hafta olduğunu öğrendik. Karşılaşmayı 2-0 kazanarak önemli bir deplasmandan 3 puan ile dönmüş olduk” cevabını verdi.
“ŞAMPİYONLUĞU HAK EDEN TARAFTARLARIMIZ VAR”
Taraftarların şampiyonluğu hak ettiğini dile getiren Sow, “Her şeyden önce tüm taraftarlarımıza sağlık diliyorum. Güzellik dolu bir sene geçirmelerini temenni ediyorum. Bunlardan sonra ise umarım Fenerbahçe bu sezonu da şampiyon tamamlar. Çünkü şampiyonluğu hak eden bir taraftarımız var” diye konuştu.