BAŞBAKAN Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa'nın Şehzaler İlçesi'ndeki tarihi Sultan Camii'nde, vefat eden annesi, babası ve oğlu için mevlit okuttu.
Manisa'da iftar ve sahur programlarına katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bugün öğle namazından sonra vefat eden annesi Ayşe Sevdiye Arınç, babası İbrahim Arınç ve oğlu Fatih Arınç için Şehzadeler İlçesi'ndeki tarihi Sultan Camii'nde mevlit okuttu. Mevlide eşi Münevver Arınç, ağabeyi Ümit Doğay Arınç, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, İzmir Vakıflar Bölge Müdürü Kenan İba, AK Partili Manisa milletvekilleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, oda başkanları ve akrabaları katıldı.
Öğle namazı öncesi camiye gelen Başbakan Yardımcısı Arınç, cami avlusunda mevlide katılanlarla sohbet etti. Kılınan öğle namazının ardından Arınç ailesi için mevlit okutuldu. Arınç, katılanlara teşekkür etti. Katılanlara Yasin kitabı dağıtılıp, gül kolonyası ikram edildi. Başbakan Yardımcısı Arınç, daha sonra camiden ayrılarak, akşam Yunusemre Belediyesi'nin Yehimahalle'de düzenleyeceği iftar yemeğine katılmak üzere Polisevi'nde dinlenmeye çekildi.

FOTOĞRAFLI