Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, iki puan kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Kaçan penaltı, direkten dönen top, girdiğimiz üç gol pozisyonu galibiyeti hak ettiğimizi gösteriyor. Önümüzdeki süreçte daha çok çalışıp gücümüzü yukarıya çekmeliyiz" dedi. 

İLK MAÇINA ÇIKTI 

Kırmızı Beyazlılar deplasmanda rakibi Bandırmaspor ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan teknik adam Eroğlu, galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduklarını belirterek,“Buraya 5 günlük bir çalışma sürecinin ardından geldim. Eksik oyuncularımız, maçın gidişatında ilk yarıdaki mecbur oyuncu değişikliklerimiz olmasına rağmen takım savunmasını iyi bir şekilde yaptık. Kaçan penaltı, direkten dönen top, girdiğimiz üç gol pozisyonu galibiyeti hak ettiğimizi gösteriyor" diye konuştu. 

'DAHA İYİ OLMALIYDIK'

Teknik Direktör Eroğlu, "Zor bir deplasman gibi görünse de hedefe oynayan bir Samsunspor için daha çok hücum yapmalıydık. Geçiş oyunu ile ataklarımızı gerçekleştirdik ama topa daha çok sahip olmalıyız. Önümüzdeki süreçte daha çok çalışıp gücümüzü yukarıya çekmeliyiz. Topa sahip olduğumuzda organizasyonları daha iyi yapmalıyız. Güçlü ve şampiyonluk hedefleyen takımında böyle olması gerekiyor” dedi.

ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAK 

Bugünden itibaren Gençlerbirliği maçına başlayacaklarını ifade eden Hüseyin Eroğlu, “ Sakat oyuncularımız bizi üzdü. Diğer oyuncularımız ile yoğun bir çalışma programı ile gelecek haftaya hazırlanacağız. Tüm taraftarlarımızı gelecek hafta sahamızda oynayacağımız Gençlerbirliği maçına bekliyorum” ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.