Kemal ATLAN/ ESKİŞEHİR, () - ZİRAAT Trükiye Kupası'nda Eskişehirspor'un kendi sahasında Körfez İskenderunspor'u 1-0 yenerek tur atladığı maç sonunda düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi.
Körfez İskenderunspor Teknik Direktörü Ramazan Silin, futbolcularının iyi mücadele ettiklerini söyledi. Silin şöyle konuştu: "Öncelikle Eskişehirspor'u tebrik ediyorum, tur atladıkları için. Biz takım olarak önce savunma prensibini önde tutup kontra ataklarla gol aramak istedik. İlk yarıda da bunun bir tanesini yakaladık, ama değerlendiremedik. Eskişehirspor'un da ilk yarı bir iki tane pozisyonu vardı. İkinci yarı Eskişehirspor çok erken bir gol buldu. Ofansif açıdan çok fazla katkı sağlamadık. Yalnızca son dakikada iki tane yan toptan birini kullanıp uzatmaya gidebilirdik. Ben kendi oyuncularımı tebrik ediyorum. Göstermiş oldukları mücadeleden dolayı. Gerçekten keyifli bir maç oldu. Çok futbolcunun hayaliydi Süper lig takımına karşı oynamak. Eskişehirspor'u tekrar tebrik ediyoruz."  

Eskişehirspor Teknik direktörü Michael Skibbe de galip gelip turu atladıkları için memnun olduğunu söyleyerek şöyle devam etti: "Ama açıkçası ilk yarıda çok daha aktif bir takım bekledim. İkinci yarı biraz daha dominant oynadık, daha baskın oynadık. İlk defa oynama şansı bulan futbolcularımız vardı. Onlar bence olumlu bir izlenim yarattı. Önümüzde bayram var. Ardından Pazartesi günü Bursaspor karşısında çok ama çok ciddi maç var. Bursaspor maçına karşı kendimizi iyi bir şekilde hazırlayacağız."   FOTOĞRAFLI