Adalet ve Kalkınma Partisi Van Milletvekili Aday Adayı Ahmet Fidan, ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Bak Hele Bak Yusuf Konak’ta gazetecilerle bir araya gelen Fidan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Burada yaptığı konuşmasında iletişimin insan hayatındaki önemine vurgu yapan Fidan, “İletişimin mimarları olan sizlerle vatanımıza hizmet yolunda birlik ve beraberliğin öneminin bir kez daha altını çizmektir” dedi.
Bölgenin gerek siyasi, gerek fiziki gerekse coğrafi bakımdan ülkenin en stratejik konumuna sahip noktalardan biri olduğuna dikkat çeken Fidan, “Karayolu başkente olan uzaklığımız saat olarak onlarla ifade edilirken, Azerbaycan, Ermenistan, İran gini devletlere ise birkaç saattir. Doğası, tarihi zenginlikleri ve kültürüyle her tür turizm için bir fırsat bölgesidir. İstihdam açısından birçok progrmaın rahatça uygulanabileceği konumdadır. Tarım ve hayvancılığın her türlüsü için biçilmiş kaftandır. Dolayısıyla bu topraklara hizmet etmek, hizmet edecekler içinde büyük bir şanstır. Rabbim inşallah bize de bu bölgeye her anlamda uzun yıllar hizmet etmeyi nasip etsin” şeklinde konuştu.