Yüreğir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Yüreğir Kültür Merkezi’nde kutlama programı düzenledi. 23 Nisan’ın coşku ile kutlandığı programda konuşan Başkan Çelikcan, “Dünyada çocuk bayramı olan ilk ve tek ülke biziz” diye konuştu.
Yüreğir Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Yüreğir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kutlamalarda yöresel halk oyunları, dans gösterileri, minik efelerden oyunlar ve çeşitli aktiviteler programa yoğun ilgi gösteren Yüreğir halkı tarafından beğeniyle izlendi. Yüreğir Spor Kulübü öğrencilerinin tekvando ve Muay Thai performansları dikkat çekerken Yüreğir Kültür Merkezi dans grubu öğrencilerinin gösterileri takdir topladı. Kutlamalarda gönüllerince eğlenen çocuklara aileleri de eşlik etti.
Etkinlikte konuşan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “23 Nisan’ı coşku ile kutluyoruz. Sevgili çocuklar bugün sizin gününüz, bugün sizin bayramınız. Bu coşkunuz, bu sevinciniz daim olsun. Dünyada çocuk bayramı olan ilk ve tek ülke biziz. Artık 23 Nisan ülkemizde uluslararası nitelikte ve dünya çapında ses getirecek nitelikte kutlanıyor. İnşallah bu bayram dünyaya örnek olur. Çocuklarımız bizim geleceğiz. Ülkemizi yarın sizler yöneteceksiniz. Bayramınızı bir kez daha kutluyorum” dedi.