AK Parti İlkadım İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılışı yapıldı. Miting havasında geçen açılışa partililerin ilgisi büyük oldu.
Seçim bürosu açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, milletvekili adayı Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, teşkilat üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Milletvekilleri ve belediye başkanları açılış öncesi seçim otobüsü üzerinden vatandaşları selamladı.
YILMAZ: “FİTNECİLERE KULAK ASMAYIN”
Açılış öncesi “Büyük Başkan” sloganları ile kendisine tezahürat yapan kalabalığa seslenen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Bugün başka partilerin meydan mitinglerinde olmayan bir enerjiyi, bir coşkuyu seçim koordinasyon merkezi gibi bir mütevazi açılışta ortaya koydunuz. Bunu hep yapıyorsunuz. AK Parti’liye özgü davranış bu sadece. Bu coşku ve heyecanınız için Allah hepinizden razı olsun" dedi.
1 Kasım seçimlerinin de önemine değinen Başkan Yılmaz, "Gerek yurt içinde gerek yurt dışında bu ülkeyi seven yurttaşlık bilincini yüreğinde kor gibi büyütmüş olan herkes 1 Kasım seçimlerinin önemini biliyor. Çünkü 1 Kasım seçimleri ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyen o kötü niyetlilere karşı AK Parti’nin kararlılığının mücadelesi. 14 günümüz kaldı. Kalan süre içinde sakın rehavete kapılmayın. Fitneciler, fesatlar ve kötü niyetliler bir takım sendromlar ortaya koyabilir. Hiçbirine kulak asmayın. İşimizi iyi yapalım. 1 Kasım akşamı onlara cevabı tokat gibi yüzlerine çarpacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun" diye konuştu.
Açılışta AK Parti Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, milletvekili adayı Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol da birer konuşma yaptı.
Konuşmaların ardından AK Parti İlkadım İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin kurdelesi kesilerek açılışı gerçekleştirildi.