“Aşk Sana Benzer” filminin Bakü galası Nizami Sinema Merkezi’nde yapıldı. Filmin galasına başrol oyuncuları Fahriye Evcen, Burak Özçivit ve Selim Bayraktar katıldı.
“Aşk Sana Benzer” filminin Bakü galası Nizami Sinema Merkezi’nde yapıldı. Galaya oyuncuları görmek isteyen çoğunu genç kızların oluşturduğu yaklaşık 500 kişi katıldı.
Film izlendikten sonra basın toplantısında filmi nasıl çekmeye karar aldıkları hakkında soruları yanıtlayan Burak Özçivit, “Biz Çalıkuşu’nda Fahriye’yle birlikte oynuyorduk biliyorsunuzdur. Güzel bir enerji yakaladık biz onu devam ettirmek istemiştik. Ne yapabiliriz dedik, bir sinema filmi yapabiliriz dedik. Özellikle önümüzde yaz vardı onu değerlendirmek istedik. Bir cümle halinde duran bir hikayem vardı bu da balıkçı çocukla dondurmacı kızın hikayesiydi. Bundan bahsettim Fahriye’ye ne yapalım dedi, film yapalım dedim” dedi.
İkili arasından ilişkilerinin olup olmadığı hakkında soruyu yanıtlayan Özçivit, “Bir film yapmak zaten çok enteresan bir iş. Aşk filmi yapmak daha da enteresan bir iş. Üstüne üstün Aşk Sana Benzer diye bir film adı koymak daha enteresan bir şey diye düşünüyorum” derken Selim Bayraktar şakayla karışık, “Ben bile bilmiyorum geçen el ele tutuştuklarını gördüm baktığın anda ellerini çektiler. O kadar yani” diye konuştu.
Gazetecilerin filmde şarkı söylemesiyle ilgili sorularını cevaplayan Fahriye Evcen ise, “Bu şarkıyı filmde çok severek söyledim. Filmde sadece ben değil aslında Burak da söylüyor ve onunla bir düetimiz var. Onunla ilgili küçük bir haber de paylaştık ve davamı gelecek” ifadelerini kullandı.
Basın toplantısının sonunda gazetecilerin isteği üzerine Selim Bayraktar, Azerbaycan şarkısı “Ayrık”ı okurken oyuncular da ona eşlik etti.