Göreve başladığı günden bu yana Şırnak’ın sorunlarını büyük bir hassasiyetle çözüme kavuşturan ve hayata geçirdiği dev projelerle şehir merkezini yeniden inşa ederek, değişim dönüşüme öncülük eden Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu, tamamlanan, devam eden ve hayata geçirilecek olan yeni projelerle ilgili mahalle muhtarlarıyla istişarelerde bulundu.

Şırnak Valiliği’nde yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu, Şırnak merkezde bulunan 12 mahallenin muhtarı ve belediye birim amirleri katıldı. Toplantıda, şehrin yeniden inşası kapsamında devam eden çalışmalara dair mahalle muhtarlarına aktarımlar yapılırken yine mahallelerin genel sorunlarına dair talep, öneri ve çözümlerine ilişkin yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.

Mahallelerin genel sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda muhtarları dikkat dinleyen Başkan Bedirhanoğlu, sorunların tespiti konusunda toplantıda hazır bulunan birim amirlerine talimat vererek, eksikliklerin kış ayları gelmeden süratle çözüme kavuşturulmasını istedi.

Kentin tüm sorunlarının kapsamlı olarak görüşülüp tartışıldığı toplantı, mahalle muhtarlarının Başkan Bedirhanoğlu’na teşekkürlerini sunmasıyla sona erdi.