Kütahya Sosyal Yardım ve Kültür Vakfı Bayanlar Kurulunun düzenlediği Brunch programında, Kütahya’nın seçkin hanımları bir araya geldi.
Hilton Gardenn inn’de yapılan ve yaklaşık 180 konuğun katıldığı Brunch’ta konuşan Vakıf Bayanlar Kurulu Başkanı Yıldız Güral, "Geleneksel hale gelen etkinliğimiz büyük rağbet gördü. Vakıf Bayanlar Kurulu olarak el birliği ile düzenlediğimiz Brunch’a gösterdiğiniz yoğun ilgiye teşekkürlerimizi sunarız. Brunch’tan elde ettiğimiz gelirle; Merkez ve köy okullarındaki muhtaç ve dar gelirli çocuklarımıza kaban, bot ,ders malzemeleri alınmaktadır.”
Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Tunçoğlu da, "Vakfımızın Yönetim Kururlu ve Bayanlar Kurulu Üyeleri örnek ve fedekar çalışmaları ile takdir toplamaktadırlar. Vakfımız 12 ay aktif çalışan bir kuruluştur.100 Üniversite öğrencisine burs ve eğitim yardımı,Muhtaç annelere ve vatandaşlara yiyecek,giyecek ve sağlık yardımları yapmaktayız.Yüzlerce aileye sosyal,eğitim ve sağlık yardımları ile destek olduğumuz için mutluyuz. Brunch geliri ile, Bayanlar Kurulumuz Merkez ve köylerdeki okullarda İhtiyacı olan çocuklarımızı kendi elleri ile giydirmekteler ve onların sevinçlerini paylaşmaktadırlar. Bayanlar Kurulu Başkanı ve tüm üyeleri içtenlikle kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim.Hilton Garden ınn Genel Müdürü Nihat Yılmaz başta olmak üzere Nazmi Bozkır,Murat Kaman,Dilek Gümüşsoy ,Mutfak Şef-Aşçı Fatih Yurtdaş Hilton Oteli’nin başarılı ve güler yüzlü personeline hizmetlerine de teşekkürlerimizi sunarız" diye konuştu.
Vakfın geleneksel Brunch programına Hava Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Celal Başoğlu’nun eşi Filiz Başoğlu, Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Aslan’ın eşi Canan Aslan, DPÜ Rektörü Prof.Dr. Ahmet Karasalan’ın eşi Cemile Karaaslan, Vakıf Bayanlar Kurulu Başkanı Yıldız Güral,Vakıf Bayanlar Kurulu 2.Başkanı Zeliha Tunçoğlu,Vakfın Bayanlar Kurulu üyeleri de katıldı.(EFE)