Çaycuma Yeni Mahalle Muhtarı Teoman Temelkuran 15 Temmuz şehitlerine şiir yazdı.

Çaycuma Yeni Mahalle Muhtarı Teoman Temelkuran 15 Temmuz’un yıldönümünde açıklama yaparak 15 Temmuz Şehitlerine şiir yazdı. Temelkuran,"15 Temmuz gecesi vatanımız, milletimiz, bayrağımız, ezanımız uğrunda onurlu şerefli bir duruş sergileyen milli birlik ve beraberlik ruhumuzu tüm dünya ülkelerine gösteren asil milletimizi tebrik ediyor. Bu uğurda hiç düşünmeden canlarını feda eden vatan evladı şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Allah bu cennet vatanımıza böyle acıları böyle ihanetleri bir daha yaşatmaz inşallah" dedi.

Temelkuran, 15 Temmuz şehitlerine şu şiiri yazdı;

"Ellerine kefenlerini alıp da çıktı vatan sevdalıları 15 Temmuz gecesi, Kimi tanklar önüne yattı kimi namluların ucunda durdu Allah’a bağlı imanları ile, Utanmadılar değil mi o şanlı üniformayı kirleten vatan hainleri

Bilemediler karşılarında vardı o güzel peygamberin ümmeti.

O gece sindiremediler selalarını minarelerimin, Kimileri bir ümit sessiz sedasız sinsice beklediler ihaneti, Güya lafa gelince vatan milletti Türkiye’ydi tek dertleri, Size hakkı helal etmeyecek 15 Temmuz şehitleri

Kork bizden ey alemi cihan kork tarihi şanlı bu milletten, İnanırız ki yaradan korur bizi her türlü illetten ihanetten, Yüreklerimiz yanar tutuşur bayrak vatan millet memleket sevgisinden; Ruhun şad mekanın cennet olsun şehidim ebediyen.

Asra geçecek bir destan yazdın alnın ak bir şekilde, Bıraktın geride ana baba eş evladı ıyal hiç düşünmeden, Cennet vatanım gidiyor diye elden, Şehadet şerbetini içen benim aziz şehidim."