Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, üyelerine yönelik firma ziyaretlerini sürdürüyor. BTSO’nun 35 bini aşkın üyesinin olduğunu belirten Başkan İbrahim Burkay, Bursalı firmaların başarısının Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi.
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk ve Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Körüstan ile birlikte Beşevler Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren Meclis Üyesi Yusuf Ertan’ın ‘Ertur Kollektif’ firmasını ziyaret etti. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay, Meclis Başkanı Topuk ve Yönetim Kurulu Üyesi Körüstan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Yusuf Ertan, “BTSO Yönetim Kurulu’nun Bursa için yaptığı hizmetleri yakından takip ediyoruz. Başkanımız İbrahim Burkay ve Yönetim Kurulu’nun başarılı çalışmaları herkesin takdirini topluyor. BTSO’nun hayata geçirdiği projeler, Türkiye’ye örnek oluyor. BTSO ile gurur duyuyoruz. Bursa için elinden geleni yapan Yönetim Kurulu üyelerimizi ve Meclisimizi tebrik ediyor, başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi.
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay, Oda bünyesinde 35 bini aşkın üye firmanın yer aldığını belirterek, her zaman üyelerinin yanında olduklarını kaydetti. Bursa’nın Türkiye’nin ikinci büyük ihracatçı kenti olduğunu kaydeden Burkay, Bursa iş dünyasının ticaret ve sanayi temsilcileriyle Türkiye’ye örnek olduğunu vurguladı. Bursa’nın kilogram başı ihracat ortalaması ile Avrupa ortalamasında olduğunu dile getiren Burkay, “Bu Bursa iş dünyasının gerçek gücüdür. Firmalarımız, başarı hikâyeleri ile Türkiye’ye örnek oluyor. Bu başarıların durmadan devam edeceğine inanıyorum. Bizler, Bursa’daki firmalarımızla gurur duyuyoruz. BTSO olarak, üyelerimiz için hizmet etmeye devam edeceğiz. Çünkü üyelerimiz bizim en önemli gücümüzdür” dedi.
BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk da Bursa iş dünyasının Türkiye ekonomisine liderlik ettiğini belirterek, BTSO üyelerini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.
İbrahim Burkay, Remzi Topuk ve Nuri Körüstan, ziyarette firmada çalışan işçilerle de bir araya geldi.