Manisa’da Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkacak olan takım oynanacak olan 180 dakika sonrasında belli olacak.

Birinci olan takımın Bölgesel Amatör Lig’e çıkacağı, 2.olan takımın ise play-out oynayacağı Manisa Süper Amatör Play-off maçlarında artık heyecan her geçen gün artıyor. Süper Amatör Play-off 5.hafta maçları yarın oynanırken, grup lideri Salihli Belediyespor, deplasmanda Manisa Donatımspor’un konuğu olacak. Sekiz Eylül Stadı’nda oynanacak olan ve saat 14.00’da başlayacak olan karşılaşmada Salihli Belediyespor, rakibini yenerek, hem Donatım engelini aşmak, hem de BAL için bitime 1 hafta kala büyük avantaj sağlamak istiyor.

Donatımspor engelini kayıpsız aşarak yollarına tam gaz devam etmek istediklerini belirten Salihli Belediyespor Teknik Direktörü Adem Başaran, ilk maçta 2-0’lık net sonuçla yendikleri Donatımspor maçına her maç olduğu gibi galibiyet parolası ile hazırlandıklarını söyledi. Geçen hafta konuk ettikleri Sarıgöl Belediyespor’u 3-1’lik sonuçla yenip, altın değerindeki 3 puanı alarak, BAL yolunda büyük avantaj elde ettiklerini belirten Başaran “Şimdi Pazar günü 5 puanlı Donatımspor’u yenerek, hedefimiz olan BAL yolunda önemli bir engeli daha aşmak istiyoruz. Biz geride kalan 2 maçta önce Donatımspor’u, daha sonra da Urganlıspor’u yenerek, Bölgesel Amatör Lig’e adımızı yazdırmak istiyoruz. Biz başta teknik ekip ve futbolcular olmak üzere Salihli halkı bile birlikte buna kenetlendik” dedi.

Play-off maçlarında ayrıca Urganlıspor ise deplasmanda Sarıgöl Belediyespor’un konuğu olacak. Karşılaşmalar öncesinde Salihli Belediyespor 9, Urganlıspor 6, Donatımspor 5 ve Sarıgöl Belediyespor’un 1 puanı bulunuyor.