AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, altı milletvekiliyle meclise gideceklerini söyledi.
Çalık, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçim çalışmaları kapsamında Sıtmapınarı esnafını ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çalık, gençleri de dinledi. Yolda geçen ve AK Parti’nin seçim müziğiyle birlikte bebek arasında oynayan bir çocuğu seven Çalık, yaşlı vatandaşlarla oturup, onlarla çay içti. Gençlerle öz çekim yapan, yoldan geçen her çocuğu kucağına alarak seven Çalık, işitme engelli bir vatandaşla, parmaklarıyla 6-0 yaptı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’da muhteşem bir hava olduğunu ve herkesin ’altı’ işaretini yaptığını ifade etti. Vatandaşlardan inanılmaz bir teveccüh gördüklerini ifade eden Çalık, “Herkes altı işaretini yapıyor. 2002’den itibaren girmiş olduğumuz genel seçimlerde ilk kez 6’da 6 seslendiriliyor. Ama biz, 6 tane milletvekilini Allah’ın izniyle Malatya’dan Ankara’ya götüreceğiz. Esnafımızdan ve vatandaşımızdan almış olduğumuz bu güzel duygu inşallah sandığa yansır ve Malatya’dan 6 milletvekilimizi Bayram Taşkın ile birlikte meclise götürürüz. Hedefimiz 6’da 6 Allah’ın izniyle. Esnafımıza, vatandaşımıza, çocuklarıma, gençlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.