ALİ DANAŞ - İSTANBUL

Rusya temsilcisi Lokomotiv Moskova'nın teknik direktörü Igor Cherevchenko, yarın Beşiktaş'la oynayacakları UEFA Avrupa Ligi H Grubu mücadelesi öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda düzenlenen ve kaleci Guilherme'nin de katıldığı basın toplantısında konuşan Rus çalıştırıcı, Beşiktaş'ın forvet

hattının iyi olduğunu kabul ediyorum. Bu maça uzun zamandır hazırlanıyoruz. Moskova'daki maçta rakibimizi de tanıdık. Hangi oyuncuların ne sorun çıkarabileceğini tahmin ediyoruz dedi.

Yarınki mücadelede nasıl bir taktikle oynayacakları sorusuna Cherevchenko, Beşiktaş'taki futbolculara kişisel bir tedbir almayı düşünmüyoruz. Biz takım oyununda güçlüyüz. Ekip olarak Beşiktaş'ın iyi oyuncularına karşı koyacağız. Hiçbir antrenör 'ben savunma oynayacağım' demez. Yarın Lokomotiv Moskova'nın nasıl oynayacağını göreceğiz diye cevap verdi.

Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen, Akhisar Belediyespor'un eski futbolcusu Oumar Niasse'ın gösterdiği performansı değerlendiren Cherevchenko, İyi bir oyuncu olduğunu biz de biliyoruz. İlgi olması bizi şaşırtmadı fakat şu anda Lokomotiv'de oynuyor. Gelen teklifleri dikkate almıyoruz. O da yarınki maçı heyecanla bekliyor. Daha sonra yaşayıp göreceğiz ifadelerini kullandı.

29 yaşındaki Brezilyalı kaleci Guilherme ise, Beşiktaş iyi bir takım. Motivasyonlu oynuyor ama biz de aynı motivasyona sahibiz dedi.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Buarada Lokomotiv Moskova, Beşiktaş maçının hazırlıklarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda teknik direktör Igor Cherevchenko yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanla tamamladı.