İdmanlarda takımı yalnız bırakmayan Samsunspor Kayyum Heyeti Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, "Adana karşısnda yaşadığımız talihsizlikti. Ama şunu unutmayalım hiçbirşey bitmiş değil. Biz hala ligde kalma şansımızı koruyoruz. İstanbulspor maçında taraftarımızın desteğiyle, sahayı onlara dar edeceğiz ve galip geleceğiz. Böylece, Eskişehir deplasmanına kafamız rahat gideceğiz. Tüm kalbimle inanıyorum takımımıza. Taraftarımızdan da desteklerini esirgememelerini istiyorum" dedi.

Takımı düze çıkarmak için Vali Osman Kaymak'la sürekli irtibat halinde olduklarını dile getiren Karayılmaz, "Sayın valimiz, sağolsun bize çok destek oluyor. Mali açıdan yaşanan sıkıntılarımız için birlikte çözümler üretmeye çalışıyoruz. Bu konuda kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

'İSTANBULSPOR'A ODAKLANDIK'
Takımla yakından ilgilendiğini ve futbolcuların da İstanbul maçına odaklandığını belirten Karayılmaz, "Geçmiş maçları geride bırakarak önümüze bakmamız lazım. Takım olarak ligde kalabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Taraftarımızın da bize olan inancının tam olduğunu biliyorum. İnşallah bugünleri de geride bırakacağız" dedi.

Haber: Kenan KAYA