Nusaybin'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda yaralanan Bozok'un tedavisi kaldırıldığı Diyarbakır Asker Hastanesi'nde sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uzman Çavuş Bozok'a "can kurtaran telefon"un yenisini gönderdi. Tedavisi süren Bozok'a, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hediyesi Mardin Valiliğince ulaştırıldı. Mardin Vali Yardımcısı Erkan Çapar, hastanede ziyaret ettiği Bozok'a, Erdoğan'ın "geçmiş olsun" temennisini iletti, cep telefonu hediyesini takdim etti.

"Cumhurbaşkanı'ma teşekkürlerimi iletirseniz çok sevinirim"

Bozok, "Cumhurbaşkanı'ma teşekkürlerimi iletirseniz çok sevinirim. Cumhurbaşkanı'm, böyle bir hediye beni çok mutlu etti, çok teşekkür ederim. Sonuçta bu benim vatani görevim. Bu vatanı kimse sahipsiz görmesin, hepimiz bunun için mücadele ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Vali Yardımcısı Çapar da Bozok ile sohbetinde, "Sizler bu ülkenin kahramanlarısınız. Size, ulus ve millet olarak çok şey borçluyuz. Sizlerin hakkını ödeyemeyiz." diye konuştu.

Çapar, başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere tüm devlet yetkililerinin güvenlik güçlerinin yanında olduğunu kaydetti.

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak da Bozok ile telefonda görüştü. Yaralı askere "geçmiş olsun" diyen ve acil şifa dileyen Koçak, Erdoğan'ın destek mesajını iletti.

Bozok, Vali Koçak'a "Bu benim için çok gururlandırıcı, onurlandırıcı bir şey." dedi.