AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İstanbul Pendik’teki Bartın İli Uluslular Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin düzenlediği iftara katıldı.
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İstanbul Pendik ilçesinde faaliyet gösteren Bartın İli Uluslular Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin düzenlemiş olduğu iftar programında İstanbul’da yaşayan hemşehrileriyle bir araya geldi.
İftara Milletvekili Tunç’un yanı sıra Bartın’ın Ulus İlçe Kaymakamı Şelçuk Şakar, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Bartın İli Uluslular Derneği Başkanı Rıdvan Maden, İstanbul ilinde faaliyet gösteren diğer dernek başkanları ve üyeleri ve çok sayıda Bartınlı katıldı.
Dernek başkanı Rıdvan Maden; dernek olarak, birlik ve beraberliği sağlamak, dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak için birçok etkinlik düzenlediklerini söyledi. Bu etkinliklerden birinin de iftar olduğunu vurgulayan Maden verdikleri iftar yemeğinde kendilerini yalnız bırakmayan AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus İlçe Kaymakamı Selçuk Şakar, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun’a teşekkürlerini ileterek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi.
"BARTIN BÜYÜYOR"
Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun iftarda yaptığı konuşmada, “Değerli Uluslu hemşehrilerimizin destekleri ile 30 Mart’ta Ulus’ta yeni bir dönem başladı” dedi. Belediye Başkanı Uzun, “Ulus’un gelişmesi, turizmde hareketlenmesi, Ulus’un alt yapı ve üst yapısı ile daha yaşanılabilir hale gelmesi için kollarımızı sıvadık, çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
Milletvekili Tunç ise uzun zamandır göremediği hemşehrileri ile düzenlenen iftar daveti vesilesiyle bir araya gelme fırsatı bulduklarını da belirterek şöyle konuştu: “Ramazan ayının güzelliğini burada görmüş oluyoruz” diye konuştu. Ramazan ayının, bereket ayı, mağfiret ayı olduğunu, rahmet ayı olduğunu belirten Tunç “İnşallah, ülkemiz için bütün İslam Alemi için barış ve huzura vesile olur. Bunu Cenabı Allah’tan niyaz ediyoruz. Doğup büyüdüğünüz ama geçim şartları nedeniyle göç etmek zorunda kaldığınız o memleketiniz Bartın’ı en güzel şekilde geliştirmeye, büyütmeye, eserler kazandırmak için gecemizi gündüzümüze katmaya devam ediyoruz. Bartın devam eden 2 milyarlık yatırımla doğup büyüdüğünüz gurur duyduğunuz memleketimiz çok daha ileri noktalara taşınmış olacak."